Aleea Tuberozelor Nr.10
0724066492
detailing bme x6

Despre noi

Avand in spate o experienta de peste 10 ani in domeniul auto, determinarea si pasiunea pentru masini ne-au impins spre crearea conceptului.

Am reunit o echipa de profesionisti si pasionati auto si suntem întotdeauna pregatiti să vă ajutam dacă doriți ca mașina dvs. să strălucească, sa fie protejata de uzura si factorii nocivi din mediul inconjurator si garantam o atitudine premium față de fiecare mașină și servicii impecabile proprietarului acesteia.
Ne desfasuram activitatea intr-o locatie noua de 250mp si suntem specializați în servicii de colantare, aplicare folii de protectie (PPF), protectii ceramice, corectie a lacului, detailing interior si multe altele.

De asemenea, suntem parteneri certificati KRYTEX™,, brand ce ofera protectii ceramice de TOP. Cand vorbim despre KRYTEX™, vorbim despre inovație, despre produse care nu au existat până acum.

Stim cat de importanta este masina ta și cât de uimitor te face să te simți sa conduci o mașina ce pare tocmai scoasa din showroom, de aceea ne ocupam de aceasta folosind tehnici profesionale si produse de top pentru a-ti asigura o experiență cu adevărat unică.

Suntem specializati in servicii de:
Colantari
Folii de protectie (PPF)
Folii protectie geamuri
Folii protectie faruri si stopuri
Protectii ceramice
Detailing exterior
Vopsire jante si etrieri
Inscriptionari auto
Stickere auto
Detailing interior