Aleea Tuberozelor Nr.10
0724066492
detailing bme x6

COLANTARI

Colantari Auto profesionale

Oferim o gamă larga de colant premium de la producători de top la nivel global, cum ar fi 3M, Avery Dennison, Oracal, Hexis sau Iristek.

Cu o gamă variata de culori și finisaje, inclusiv mate, texturate, fibra de carbon sau folii cromate, există variante pentru toate gusturile, astfel ca va puteti personaliza masina oricum doriti.

Un alt avantaj al colantarii, este ca puteti alege sa eliminati folia in orice moment, fie ca va doriti sa reveniti la aspectul initial al masinii sau doriti o alta schimbare prin aplicarea unui alt model de colant, iar dacă vopseaua mașinii dumneavoastră este în stare bună atunci când o colantati, când veti dori îndepărtarea colantului, vopseaua mașinii va fi într-o stare mult mai bună decât a altor mașini de o vârstă similară.

Recomandam protejarea foliei de protectie sau a colantului cu un coating ceramic profesional Krytex pentru cresterea durabilitatii, eliminarea mai usoara a contaminantilor si obtinerea efectului hidrofob.

Prețuri colantari

CLASA MEDIE​

(BMW SERIA 3-4, MERCEDES A-C CLASS, AUDI A4-A5, VW Golf, Etc.)

CLASA MARE

(MERCEDES E-S KLASSE, GLE, BMW X5-X7, BMW 5-7, AUDI Q, A6-A8, Etc.)

Pretul pentru aplicare folie PPF pe faruri si stopuri porneste de la 200 LEI/element

Pretul pentru aplicare folie PPF pe parbriz – 2200 lei

Preturile nu includ TVA si variaza in functie de clasa masinii, acestea pot suferi modificari in functie de complexitatea proiectului (piese aditionale, elemente de tuning, etc.).

Pentru Mercedes G-KLASS se achita suplimentar 10000 lei pentru folia de protectie si 5000 lei pentru colant.

Programarile se efectueaza in baza unui avans de 30% pentru serviciile de detailing si 50% pentru serviciile de aplicare folii de protectie si colantare.

PROIECTELE NOASTRE

BMW X1

Mercedes S‑Class

Mercedes GLE

Lamborghini URUS

Mercedes GLC

CONTACTEAZA-NE