Aleea Tuberozelor Nr.10
0724066492
Ce reprezinta folia de protectie caroserie (PPF)

Ce reprezinta folia de protectie caroserie (PPF)

Folia de protecție transparenta (PPF) reprezinta un strat complet transparent de protectie pentru vopseaua mașinii tale, ofera protectie impotriva aschiilor, zgârieturilor, sablarii, s.a.m.d. menținând finisajul din fabrica si maximizând valoarea de revânzare a mașinii.

Unul dintre avantajele foliei PPF este ca are proprietăți de auto-vindecare, astfel ca in cazul zgarieturilor minore folia revine la aspectul initial la contactul cu o sursa de caldura.

Unul dintre cele mai impresionante atribute ale foliei PPF este longevitatea și capacitatea de a arăta bine după ani de utilizare. Producătorii premium, cum ar fi Stek, Xpel sau Hexis oferă durabilitate garantată de până la 10 ani. În același timp, totuși, există factori de mediu care pot afecta durata de viață și calitatea foliei de protectie, dar ar trebui să vă așteptați ca o folie PPF aplicată profesional să aiba o durata de viata de cel puțin 5 până la 10 ani atunci cand este aplicata in ateliere profesionale, cum ar fi Jok Auto Details

Există o gamă largă de opțiuni si pachete pentru aplicarea foliei PPF, puteti opta pentru foliere completa a intregii masini sau doar pentru anumite elemente ale acesteia, spre exemplu puteti opta pentru aplicarea foliei PPF pe zona cea mai vulnerabila a masinii, si anume zona frontala (bara fata, capota, aripi, capace oglinzi), sau va puteti crea propriul pachet personalizat, fie ca doriti aplicarea foliei doar pe faruri sau pe un singur element al masinii, cum ar fi capota sau o bara.

folie fata

Oferim pachete personalizate într-o gamă largă de folii premium, oferindu-vă posibilitatea de a alege pachetul potrivit pentru dvs. Puteti consulta gama noastra de pachete pentru aplicarea foliei PPF la acest link: https://jokautodetails.ro/folii-protectie-caroserie/

La fel ca in cazul colantarii, atunci când vine vorba de instalarea foliei de protecție, atenția la detalii este primordială. Acesta este motivul pentru care la Jok Auto Details avem specialiști in detailing pentru a ne asigura că vopseaua dumneavoastră este evaluată și tratată corespunzător înainte de aplicarea oricărei folii de protecție. Această expertiză asigură cea mai înaltă calitate a finisajului vehiculului dumneavoastră.

Un alt beneficiu remarcabil al foliei PPF este că ofera protecție UV, oferă protecție chimică și va ajuta sa economisiti bani pentru reparațiile costisitoare ale vopselei.

Echipa noastră are experiență într-o gamă largă de folii de protecție și metode de instalare.

Fiecare vehicul care ajunge la noi trece printr-o serie de proceduri stricte pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate;

 

Vom efectua o inspecție inițială a stării vehiculului impreuna cu dumneavoastră, inregistrand orice defecte care ar putea fi deja prezente – acest lucru se aplică tuturor vehiculelor, indiferent dacă este vorba de un vehicul nou sau uzat.

Masina dumneavoastră va fi apoi supusa unei curățări minuțioase în profunzime, pentru a decontamina complet vopseaua.

Cand masina este perfect curata vom efectua o inspecție suplimentară pentru a identifica orice zgârieturi ușoare sau defecte ale vopselei care ar putea necesita corectarea acesteia.

Ulterior pregatim fiecare suprafață pentru aplicarea foliei.

Odata ce folia a fost instalata și lăsata să se usuce timp de 24-48 de ore, trecem la procedura de verificare, iar ulterior masina va este predata.</font>

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *